SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.ČUPIĆ ČUPIĆ SLOBODAN PR, NOVI SAD

Web sajt

Matični broj

PIB poslovnog subjekta

Telefon

E-mail adresa

Bookmark

Opis

Specijalistička stomatološka ordinacija Prof. Čupić pruža usluge od 1994. godine u najstarijem delu Novog Sada, na samo deset minuta hoda od centra grada - pešačke zone. Rad naše ordinacije se odvija u prijatnom ambijentu, netipičnom za stomatološke ordinacije, a sa ciljem da posetu stomatologu pamtite kao prijateljsku i ugodnu. Prof. dr Slobodan Čupić i dr Vesna Čupić godinama posvećuju pažnju brizi o pacijentima, ostvarivanju prijateljskog odnosa sa njima, kao i poboljšanju kvaliteta i proširivanju usluga. Dr Ivana i dr Dejan Čupić nastavljaju porodičnu tradiciju u stomatologiji. Profesionalna usluga rezultat je timskog rada i velikog truda porodice Čupić i njihovih saradnika, priznatih, iskusnih stomatologa, profesora fakulteta i specijalista. Naš tim redovno prisustvuje kongresima i edukacijama, prati inovacije iz oblasti stomatologije, što predstavlja garanciju vrhunskog kvaliteta. Svakom pacijentu pristupamo sveobuhvatno i individualno, shvatajući da uloga stomatologa nije samo terapeutska, već i edukativna, nastojeći da edukujemo i motivišemo naše pacijente o načinima za održavanje zdravog i blistavog osmeha tokom čitavog života.Pružamo kompletnu uslugu na jednom mestu:

~ ortopedija vilica ( ispravljanje nepravilno postavljenih zuba )
~ estetske korekcije nepravilnosti oblika, boje i oštećenja zuba
~ dečja stomatologija
~ efikasni programi prevencije oboljenja zuba za decu i odrasle
~ profesionalno održavanje higijene usta i zuba
~ bolesti zuba
~ stomatološka protetika
~ oralna hirurgija
~ oralna medicina i parodontologija
~ oboljenja viličnog zgloba

U našem novom prostoru imamo dve ordinacije i četiri stolice-radna mesta., Jedna ordinacija je osposobljena za potrebe hirurških intervencija u stomatologiji. Specijalizovani smo u oblasti ortopedije vilica tj.za one pacijente koji žele da trajno preobraze svoj osmeh laganim pomeranjem nepravilno postavljenih zuba u pravilnu poziciju. Trideset godina iskustva u praksi, pisanja knjiga i radova, učešća u nastavi, domaćim i međunarodnim projektima, kao i održana predavanja na domaćim i međunarodnim skupovima, Prof. dr Slobodana Čupića, garancija su kvaliteta u ovoj oblasti. Sa puno razumevanja i strpljenja brinemo se o oralnom zdravlju dece. Kroz igru, i uz osmeh uspostavljamo kontakt sa malim pacijentima, koji nastavljaju da dolaze u ordinaciju bez straha. Naša ordinacija je takođe posvećena polju preventivne stomatologije. Savremena stomatologija ima pre svega zadatak da spreči razvoj karijesa pravovremenom dijagnostikom. Kao što bismo mi želeli biti pre svega upućeni šta sve možemo preduzeti da do oboljenja ne dođe, a ne da budemo samo lečeni, tako i našim pacijentima pružamo kompletne usluge zaštite i očuvanja zdravih zuba.

Savremenim, naučno potvrđenim tehnikama i materijalima, prijateljskim pristupom i pristupačnim cenama, zajedno ćemo stići do željenog cilja- zdravih, lepo oblikovanih i pravilno postavljenih zuba. Biće nam čast da Vama i Vašim bližnjima pomognemo u stvaranju i očuvanju lepog, prirodnog i zdravog osmeha.

Ključne reči

stomatolog novi sad, stomatoloska ordinacija novi sad, ortodont novi sad, vestacki zubi novi sad, decji stomatolog novi sad, decji zubar novi sad, protetika novi sad, krunice novi sad, fiksna proteza novi sad

Delatnosti

Stomatološka praksa

Obuhvata:

  • stomatološku aktivnost opšte i specijalističke prakse, npr. stomatologija, endodontska i dečija stomatologija, ortodontske aktivnosti, oralna hirurgija i dr.

Ne obuhvata:

  • izradu veštačkih zuba, proteza i protetičkog pribora u zubarskim laboratorijama, del. 32.50
  • delatnost bolnica, del. 86.10
  • aktivnosti stomatološkog osoblja, kao što su stomatološke sestre i zubni tehničari del. 86.90

Lokacija na mapi

Statistika

Datum poslednje promene:06.09.2023.
Želite li izmeniti podatke ove firme ili prijaviti neispravne podatke?