KREATIVNI HOBI D.O.O. BEOGRAD-ZEMUN

Matični broj

PIB poslovnog subjekta

Telefon

E-mail adresa

Bookmark

Radno vreme

ponedeljak 09:00–18:00
utorak 09:00–18:00
sreda 09:00–18:00
četvrtak 09:00–18:00
petak 09:00–18:00
subota 10:00–15:00
nedelja zatvoreno

Opis

ZA SVE ONE KOJIMA JE KREATIVNOST NAČIN ŽIVOTA

… Kao generalni distributer firmi MARABU, VIVA DECOR, DECOMANIA, CADENCE, PENTACOLOR veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo široki asortiman proizvoda namenjen svim kretivcima umetnicima i hobistima. U želji da im priuštimo sve na jednom mestu naša ponuda se neprestano širi i dopunjuje novim hobi materijalima.U našoj radnji možete naći:hobi boje za slikanje na različitim podlogama: staklu, keramici, tekstilu, svili, drvetu, terakoti, stiroporu, lakove za zaštitu,specijalne lakove i lepkove za salveta (salvetnu) tehniku i decoupage (dekupaž), akrilne boje, salvete, rižin papir,četkice, polimernu glinu, svilene marame i ešarpe, pasta mašine za polimernu glinu, drvene kutije, ramove, poslužavnike i dr.



NEKA VAM SVAKI DAN BUDE KREATIVAN !

Ključne reči

dekupaž, akrilne boje, boje za staklo, boje za tekstil, boje za svilu, svila, kontura, kontur pasta, salvete, rižin papir, cadenca, marabu, epoksivna smola, kalupi, polimerna glina, fimo, šabloni, glina, drveni repromaterijal, kutije, poslužavnici, filc, stiropor, lak, lepak, krakel, boja za kožu, farbanje tekstila

Delatnosti

Stvaralačke, umetničke i zabavne delatnosti

Obuhvata aktivnosti kojima se zadovoljavaju kulturne potrebe korisnika i obezbeđuje zabava u za to namenjenim objektima. Obuhvaćene su proizvodnja, promocija i izvođenje predstava, održavanje umetničkih i zabavnih programa i priređivanje izložbi namenjenih publici; obezbeđivanje umetničkih, kreativnih i tehničkih mogućnosti za stvaranje umetničkih dela i izvođenje predstava.

Ne obuhvata:

  • rad muzeja svih vrsta, botaničkih i zooloških vrtova; održavanje istorijskih mesta; aktivnosti nacionalnih parkova i prirodnih rezervata, del. 91
  • kockanje i klađenje, del. 92
  • sportske, zabavne i rekreativne aktivnosti, del. 93

Neke jedinice koje obezbeđuju kulturne, zabavne i rekreativne sadržaje i usluge razvrstane su u druge grane i grupe kao što su:

  • proizvodnja i distribucija kinematografskih dela i ostalih audio-vizuelnih proizvoda, del. 59.11-59.13
  • prikazivanje kinematografskih dela, del. 59.14
  • emitovanje radijskih i televizijskih programa, del. 60.1 i 60.2

Lokacija na mapi

Želite li izmeniti podatke ove firme ili prijaviti neispravne podatke?