GORAN STANIMIROVIĆ PR AGENCIJA ZA KONSALTING MENADŽMENT USLUGE REKLAME I PROPAGANDU MY L NIŠ

Matični broj

PIB poslovnog subjekta

Telefon

E-mail adresa

Bookmark

Radno vreme

09-17h

Opis

Agencija za konsalting My L pruža usluge konsaltinga iz oblasti Ljudskih resursa/HR i Prodaje. Naše višegodišnje iskustvo iz korporativnog biznisa smo stavili u funkciju našim klijentima, jer možemo bolje, kvalitetnije i kreativnije da učestvujemo u stvaranju poslovne kulture svakog od njih.



Na našim predavanjima i u našem radu ono što nas izdvaja je velika iskrena želja da se pomogne svakom pojedincu i kolektivu. Velika pozitivna energija koja vlada u našem timu koju preslikavamo na naše klijente. Pažljivo slušamo svaki zahtev koji rezultira iskrenim, objektivnim odgovorom koji navodi da se postavljaju pitanja. A onda, zajedno sa našim klijentima dolazimo do rešenja i pratimo implementaciju. Iskreno se radujemo zajedničkim uspesima, to nam je velika satisfakcija. Veoma smo strastveni u izlaganju i živimo i radimo naš posao sa velikom ljubavlju.
www.mylagencija.com

Ključne reči

My L agencija za konsalting Niš

Delatnosti

Ostalo ustupanje ljudskih resursa

Obuhvata sastavljanje ponuda slobodnih radnih mesta i usmeravanje, odnosno zapošljavanje kandidata koji su se prijavili za zapošljavanje. Ovde spada i obezbeđivanje ponude odgovarajućih radnika poslovnim klijentima za određeni period u cilju privremene zamene radne snage klijenta. Obuhvata: - traženje i zapošljavanje izvršnih rukovodilaca - aktivnosti agencija za audicije Ne obuhvata aktivnosti agencija ili posrednika za samostalne umetnike, del. 74.90

Lokacija na mapi

Želite li izmeniti podatke ove firme ili prijaviti neispravne podatke?